Αναζητήστε το καινούριο σας αυτοκίνητο

Είναι εύκολο! Μπορείτε να ψάξετε ανά:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Με την είσοδο και της FMS στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FCA Greece, η εταιρεία επιδιώκει την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών των νοτίων προαστίων, που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές προτάσεις που προσφέρουν οι μάρκες Fiat και Fiat Professional.

Στις νέες εγκαταστάσεις της FMS που βρίσκονται  Πειραιώς 75, οι σύμβουλοι πωλήσεων θα σας ενημερώσουν και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας. Παράλληλα στο επισκευαστικό κέντρο στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη (Αλ. Παπαδιαμάντη 4) παρέχονται οι υπηρεσίες εξουσιοδοτημένου συνεργείου, φανοποιείου και τμήματος ανταλλακτικών για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional και Alfa Romeo.

Η συνεργασία με την FMS εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου εξουσιοδοτημένων διανομέων της FCA Greece, καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών και προσφέροντας αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης και ασφάλειας, μοναδικής αισθητικής, οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπεμπόμενων ρύπων, καθώς και προνομιακές After Sales υπηρεσίες.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ