Νέο Fiat 500e - Το ηλεκτροκίνητο πόλης που ξεχωρίζει

Η Fiat όπως πάντα πρωτοπόρος, καλωσορίζει στην οικογένεια της σειράς 500, το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Το νέο Fiat 500e ήρθε στην πόλη για να μείνει.

Θα το βρείτε σε 3 εκδόσεις hatchback, cabrio και στην μοναδική 3+1 αλλά και σε 4 επίπεδα εξοπλισμού. Το νέο ηλεκτρικό 500, είναι φτιαγμένο για να σας ενθουσιάσει με τις επιδόσεις του καθώς και με την αυτονομία που προσφέρει μόνο με μία φόρτιση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε την απόδοση που σας ταιριάζει (95 ή 118 ίπποι) και την αυτονομία που καλύπτει τις ανάγκες σας (από 180 έως και 460χλμ).

Δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ για την φόρτιση του νέου ηλεκτρικού 500, αφού εκτός από την μεγάλη αυτονομία, προσφέρει και πληθώρα επιλογών φόρτισης. Και τα προτερήματα δεν σταματούν εδώ. Έχοντας μπει για τα καλά στην εποχή της αυτόνομης οδήγησης, το Fiat 500e διαθέτει το μοναδικό πλεονέκτημα στην κατηγορία του,να υποστηρίζει αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2 και να προσφέρει άνετη και ασφαλή οδήγηση μέσω των προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS).

Όσο για τους λάτρεις των πολυμέσων, θα είναι μόνιμα συνδεδεμένοι με το 500e τους και το σύστημα UConnect 5 μέσα από την οθόνη αφής 10,25 ιντσών, που θα φροντίσει να μην χάσετε ποτέ τον δρόμο σας με το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης. Και για τους χρήστες των smartphone, το νέο Fiat 500e διαθέτει ασύρματη λειτουργία mirroring και είναι συμβατό με τις γρήγορες ταχύτητες των νέων δικτύων 5G.

Μήπως ήρθε η ώρα να το γνωρίσετε από κοντά;


Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ