Νέο Fiat Tipo Cross- Μια ξεχωριστή πρόταση στα Crossovers

Η Fiat κάνει μια νέα δυναμική είσοδο στην κατηγορία των C-Crossovers προσθέτοντας στην γκάμα της το νέο Tipo Cross.

 Με την επιβλητική του σχεδίαση, το Tipo Cross ήρθε για να προσφέρει έναν συνδυασμό άνεσης και πρακτικότητας μαζί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και όλα αυτά στην πιο κορυφαία αναλογία αξίας-τιμής της αγοράς. Είτε είστε λάτρεις των ταξιδιών, είτε έχετε οικογένεια ή απλώς έχετε ανάγκη από χώρο, το Tipo Cross είναι από τα κορυφαία αυτοκίνητα της κατηγορίας του με χώρο αποσκευών που φτάνει τα 440 λίτρα και εξαιρετική ευρυχωρία για όλους τους επιβάτες. Και για όσους θέλουν να είναι πάντα συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητο τους, το Tipo Cross διαθέτει το σύστημα πολυμέσων UConnect 5, σε συνδυασμό με την οθόνη αφής 10,25 ιντσών, για να σας δώσει άμεση πρόσβαση στο smartphone σας χωρίς τη χρήση καλωδίων μέσω του ασύρματου mirroring που υποστηρίζεται από τις εφαρμογές Android Auto και Apple Car Play και τρέχει ακόμα και στις αξεπέραστες ταχύτητες των νέων δικτύων 5G.

Μην ξεχνάμε όμως ότι οδήγηση, απόλαυση και ασφάλεια πάνε μαζί. Όσο κάθεστε αναπαυτικά στην θέση  του οδηγού, το Tipo Cross φροντίζει να κάνει τις διαδρομές σας πιο ξεκούραστες και ξέγνοιαστες μέσω των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) και τις μοναδικές του εφαρμογές όπως το σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος.

Ήρθε η ώρα να επιλέξετε το δικό σας Tipo Cross, το οποίο διατίθεται σε νέους κινητήρες βενζίνης και diesel και είναι πλήρως συμμορφωμένο με τις προδιαγραφές Euro 6d-Final ώστε να προστατεύει το περιβάλλον από τις υψηλές εκπομπές ρύπων και να δίνει τη μέγιστη απόδοση χιλιομέτρων σε κάθε γέμισμα καυσίμου.

Μια δοκιμή θα σας πείσει! 

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ